,,Oli meidän mittarissa tänä aamuna,puoli 6,kun suuntasimme navettaan.28 astetta täällä mäellä,missä pakkanen ei nouse niin kovaksi kuin alavimmalla paikoilla.Voin vaan kuvitella mitä se on muualla ollut..

Ei taida sitten koirilla olla mitään asiaa pidemmälle metsälenkille.No ompahan aikaa kirjoitella puhtaaksi noita näyttely/open show muistiinpanoja,vaikka kyllä ne aikalailla alkaakin olla valmiita.Toivottavasti ilmat suosii ensi sunnuntaina näyttelyyn matkaavia.Me aloitamme talkooväen kanssa jo lauantaina valmistelut jotta sunnuntai aamuna kaikki on valmiina.

Onhan se luvannut jo huomiseksi hurjaa lumimyräkkää,,siitä seuraa tietysti se,että minä nousen yöllä kuskaamaan Eeroa keskustaan lumen auraukseen (Eero kun nappas koulun lisäksi itselleen työpaikan "lumimiehenä".Aamuksi täytyy olla keskustassa kadut ja pihat aurattu.On Eero polleena kun saa ihan omaa palkkaa.Taitaa oma auto jo haaveissa olla.No onhan se mukava kun on ahkera.Eikä pelkää työtä!

Koiria olen ilmoitellut kevään ja kesän näyttelyihin ihan urakalla,kotimaahan ja vähän ulkomaillekkin.Saas sitten nähdä kuin käy.On meillä täällä aika ryhmärämä reissuihin lähtemään,hauskaa ainakin tulee olemaan.

Muutamia kasvattejakin on tulossa näyttäytymään.Toiv. saan kelvollisia kuvia otettua.

kevään odotteluun  -Rauni-